Horeca

>Koffie & lekkers

Wat is er lekkerder dan een dagje uit beginnen met een goede
kop koffie of thee en allerlei lekkers. Een familiedag
krijgt hiermee een extra feestelijk tintje.

Kijk hier voor alle mogelijkheden

>Brunch & lunch

Een bezoek aan het Veenpark maak je compleet door een gezellige brunch of een heerlijke lunch bij te boeken. Van eenvoudige broodjes tot een uitgebreid buffet. 

> Diner & BBQ

Na een volle dag genieten in de museumdorpen, de trein en de speeltuin sluit je de dag af door een diner of een gezellige barbeque. Succes gegarandeerd!

> Bedrijfsuitjes & familiefeest

Voor actieve uitjes met je vrienden of collega’s hebben we verschillende mogelijkheden. Onze Café Kwiz staat garant voor een hoop gezelligheid in het dorpscafé. Wat dacht je van een griezelige spooktocht door het aardedonkere Bargermond of juist een spetterende feestavond in de Turfsteker! 

Voor een avond vol gezelligheid zit je in het Veenpark altijd goed.

> Trouwen in het Veenpark

Het Veenpark is één van de officiële trouwlocaties van de Gemeente Emmen. Het romantische kerkje is de populairste locatie, maar daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook prachtige locaties buiten voor een ceremonie.

We kunnen de gehele dag voor je verzorgen. Vanaf de ceremonie tot en met het diner en feest!

Samen vroeger beleven

In het Veenpark beleef je hoe het leven van de veenarbeiders rond 1920 er uit zag. Met de trein en de veenschuit kun je de dorpen en het hoogveengebied bezoeken.

 

 

Queeste van het Veen
Geert en Lieske nemen je mee op speurtocht door het dorp Bargermond. Met deze puzzeltocht leer je veel over het leven van de kinderen in de veendorpen.

Turfafgraving

In het veenpark vind je de enige nog overgebleven turfafgraving. Hier kun je zelf ervaren hoe het turfsteken er aan toe ging.