Kinderen

Veenpark voor kinderen!

In het Veenpark is van alles te doen voor kinderen. Wil je tochtjes maken met twee treinen of varen met de boot?
Of lekker een zakje snoep kopen bij het kleine winkeltje van de kruidenier? Het kan allemaal! Een dagje Veenpark zit vol met avontuur. Lekker spelen in de speeltuin of op het schoolplein, En je leert ook nog wat over vroeger. Over turf en veen. En over hoe de mensen vroeger leefden. Een dag naar het Veenpark is een superleuke dag!  

Verjaardagfeestjes

Je verjaardag vieren in het Veenpark? Hoe leuk is dat! Je wordt vanaf 13:00 uur verwacht. Bij de bakker kun je met je verjaardagsgasten je eigen brood of banket maken. (Vanaf 6 jaar.) Terwijl je superbaksel in de oven staat, ga je een ritje maken met de treintjes of naar Speulland. Daarna feestelijk eten met patat of met een pannenkoek.

Bijna alles is mogelijk om er een superfeestje van te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderambassadeur
Kinderen die in groep 7 of 8 zitten van de basisschool kunnen zich opgeven om kinderambassadeur van het Veenpark te worden. Je wordt dan actief betrokken bij het bedenken van leuke activiteiten in het park voor kinderen . Je kunt je aanmelden tot 31 mei 2022 door een creatieve brief, mail, filmpje, foto of tekening te maken waarmee je duidelijk maakt waarom jij kinderambassadeur wil worden. Dat kan via email: robin@veenpark.nl
of via de post: 
Veenpark
t.a.v. afdeling Educatie
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum

Meer weten? Neem contact ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken door het onderstaande formulier in te vullen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0591-324444. We zijn ook te bereiken via info@veenpark.nl.  Compascumer Dagen
  Tijdens deze 8 unieke thema dagen (living history) komt de veengeschiedenis tot leven. Ruim 100 mannen, vrouwen en kinderen wonen en werken in het Bargermond van 1920.

   

   

  Queeste van het veen
  Help Geert en Lieske uit Bargermond met het oplossen van de puzzels en opdrachten van de kinderen uit het dorp.

  Kinderfeestjes
  Dat is een goed idee: Lekker je verjaardag vieren in het Veenpark!

  Entreekaarten - online tickets

  U kunt bij het Veenpark zowel online als aan de kassa uw entreekaart kopen. Wij bieden de online kaarten aan met een korting van €1,50 op de normale entreeprijs. Wij restitueren geen tickets. Koop je tickets daarom rustig pas een dag van te voren als je zeker weet dat je gaat, eventueel op de dag zelf.

  Entree prijzen 2022

   

  Tot 4 jaar gratis
  Vanaf 5 jaar      € 15,50 / € 17,00
  Senioren 65+      € 14,50 / € 16,00

   Gratis Parkwijzer met plattegrond
   Parkeren altijd gratis
   Honden aangelijnd toegestaan
   Alle trein-, bootreizen etc. zijn bij de prijs inbegrepen

   Meer weten? Neem contact ons op

   Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken door het onderstaande formulier in te vullen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0591-324444. We zijn ook te bereiken via info@veenpark.nl.