Groepen

Leuk! Bezoek het Veenpark met een groep

Op zoek naar een hele bijzondere locatie voor een familiedag, feest of jubileum? Een dagje op stap of een avondje uit wordt bijzonder in het Veenpark. Boek een arrangement dat volop mogelijkheden biedt. Neem contat met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Dagje Park 2023

De mogelijkheden voor een dagje uit met de familie of de collega’s zijn eindeloos bij het Veenpark. We kunnen elk bezoek voor je op maat maken vanaf  20 personen.

We stellen graag een dagprogramma voor je samen. Inclusief tochtjes met de treinen.  Of misschien wil je graag een gids? Informeer naar de mogelijkheden!

Café Kwiz

Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, maar wel een competitie element toevoegen? Speel dan onze nieuwe Café Kwiz. Ook leuk met wat extra vragen over jouw groep of gezelschap!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie

Familiediner

Ons restaurant Berkenrode heeft een gezellige huiskamersfeer. Een uitstekende gelegenheid om met familie of vrienden te reserveren voor een sfeervol diner of een warm en koud buffet..

Dat kan zélfs buiten de openingstijden van het park. Je kunt het ook combineren met een parkbezoek. Je krijgt dan een aantrekkelijke korting op de entreeprijs.

Spooktocht

Het Veenpark organiseert voor jullie groep een compleet verzorgde Spookspeurtocht inclusief lekker eten en drinken.

Je wordt ontvangen met koffie met een turfje, na een korte uitleg en indeling van de groepen ga je gewapend met stormlantaarn op weg. Na afloop van deze spannende tocht kun je lekker eten. Deze Spookspeurtocht wordt in de vorm van drie verschillende arrangementen aangeboden. Bijvoorbeeld met een barbecue, een buffet of een stamppot buffet. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

All In Party

Een avondje of middag feesten voor een vaste prijs.

 • Met een vlotte en correcte bediening en hapjes en drankjes.
 • De prijs is afhankelijk van het aantal personen.
 • Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken door het onderstaande formulier in te vullen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0591-324444. We zijn ook te bereiken via info@veenpark.nl.

  Samen vroeger beleven

  In het Veenpark beleef je hoe het leven van de veenarbeiders rond 1920 er uit zag. Met de trein en de veenschuit kun je de dorpen en het hoogveengebied bezoeken.

   

   

  Queeste van het Veen
  Geert en Lieske nemen je mee op speurtocht door het dorp Bargermond. Met deze puzzeltocht leer je veel over het leven van de kinderen in de veendorpen.

  Turfafgraving

  In het veenpark vind je de enige nog overgebleven turfafgraving. Hier kun je zelf ervaren hoe het turfsteken er aan toe ging.