Groepen

Leuk! Bezoek het Veenpark met een groep

Op zoek naar een hele bijzondere locatie voor een familiedag, feest of jubileum? Een dagje op stap of een avondje uit wordt bijzonder in het Veenpark. Boek een arrangement dat volop mogelijkheden biedt. Neem contat met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Dagje Park 2022

De mogelijkheden voor een dagje uit met de familie of de collega’s zijn eindeloos bij het Veenpark. We kunnen elk bezoek voor je op maat maken.

We stellen graag een dagprogramma voor je samen. Inclusief tochtjes met de treinen en de boot.  Of misschien wil je graag een gids? Informeer naar de mogelijkheden!

Café Kwiz

Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, maar wel een competitie element toevoegen? Speel dan onze nieuwe Café Kwiz. Ook leuk met wat extra vragen over jouw groep of gezelschap!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie

Familiediner

Ons restaurant Berkenrode heeft een gezellige huiskamersfeer. Een uitstekende gelegenheid om met familie of vrienden te reserveren voor een sfeervol diner of een warm en koud buffet..

Dat kan zélfs buiten de openingstijden van het park. Je kunt het ook combineren met een parkbezoek. Je krijgt dan een aantrekkelijke korting op de entreeprijs.

Spooktocht

Het Veenpark organiseert voor jullie groep een compleet verzorgde Spookspeurtocht inclusief lekker eten en drinken.

Je wordt ontvangen met koffie met een turfje, na een korte uitleg en indeling van de groepen ga je gewapend met stormlantaarn op weg. Na afloop van deze spannende tocht kun je lekker eten. Deze Spookspeurtocht wordt in de vorm van drie verschillende arrangementen aangeboden. Bijvoorbeeld met een barbecue, een buffet of een stamppot buffet. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

All In Party

Een avondje of middag feesten voor een vaste prijs.

 • Met een vlotte en correcte bediening en hapjes en drankjes.
 • De prijs is afhankelijk van het aantal personen.
 • Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken door het onderstaande formulier in te vullen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0591-324444. We zijn ook te bereiken via info@veenpark.nl.  Kerstbuffet 1e kerstdag

  Kom met het hele gezin op Eerste Kerstdag heerlijk genieten van ons uitgebreide kerstbuffet !

   

   

  Kerstwandeling 2e kerstdag
  Op 2e kerstdag kun je weer heerlijk genieten van de traditionele kerstwandeling in het park met veel gezelligheid onderweg.

  Donkere Dagen Tocht
  Loop samen met je vrienden mee met de spooktocht door het duistere Veenpark op vrijdag 25 november 2022
  Bestel snel je tickets!