Trouwen in het Veenpark

Trouwen is maatwerk

Het Veenpark is één van de officiële trouwlocaties van de Gemeente Emmen. Het romantische kerkje is de populairste locatie, maar daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook prachtige locaties buiten voor een ceremonie.

Aansluitend op het officiële gedeelte kun je een mooie bruidstaart uit onze eigen bakkerij. Na een uitgebreid diner gaan ’s avonds de voetjes van de vloer op één van de gezellige feestlocaties.

 

Bijzondere locatie

We ontvangen veel bruidsparen die de traditionele sfeer van het Veenpark, en met name van het kerkje, erg aanspreekt. Het is geen gewijde kerk, maar heeft zeker de bijzondere sfeer die bij een kerk past.

Behalve de kerk is het ook bijzonder om aan het water te trouwen. Zowel de ceremonie als het aansnijden van de taart kunnen we op een mooie buitenlocatie organiseren.

Voor een spetterend feest hebben we verschillende locaties op het park. De Fabriek heeft een industriële sfeer en is in de zomer zeer geschikt voor een feest. Ook onze feestzaal de Turfsteker, die geschikt is voor meer dan 100 personen, is in alle seizoenen een prima locatie.

Daarnaast is ons dorpscafé Veenlust, gelegen tegenover de kerk, is voor kleinere groepen zowel overdag als in de avond een zeer gezellige locatie.

Bruiloft van A tot Z geregeld

Bij het Veenpark hebben we contact met alle partijen die je voor je mooiste dag nodig hebt. van fotografen, bands en dj’s voor een spetterend feest en zelfs trouwambtenaren.

 

Vrijblijvend gesprek

De mogelijkheden zijn eindeloos, en daarom nodigen we jullie graag uit om langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.

Uiteindelijk is een bruiloft maatwerk en moet het helemaal bij jullie smaak passen. We gaan met jullie in gesprek over jullie wensen en jullie kunnen op je gemak de trouw- en feestlocaties bekijken.

Neem contact met ons op via telefoon 0591-324 444 en vraag naar Leonie Keuter.

of via email info@veenpark.nl

Samen vroeger beleven

In het Veenpark beleef je hoe het leven van de veenarbeiders rond 1920 er uit zag. Met de trein en de veenschuit kun je de dorpen en het hoogveengebied bezoeken.

 

 

Queeste van het Veen
Geert en Lieske nemen je mee op speurtocht door het dorp Bargermond. Met deze puzzeltocht leer je veel over het leven van de kinderen in de veendorpen.

Turfafgraving

In het veenpark vind je de enige nog overgebleven turfafgraving. Hier kun je zelf ervaren hoe het turfsteken er aan toe ging.